MPN forum NL - Registratie

Dit forum staat open voor iedereen die lijdt aan een MPN-ziekte (Essentiële Trombocytose, Polycythaemia Vera of Myelofibrose), of die zich hier om wat voor reden dan ook bij betrokken voelt. De berichten hebben betrekking op het leven met deze ziekte. Aan mensen die zich voor de eerste keer aanmelden, wordt gevraagd om zichzelf voor te stellen en hun eigen situatie te beschrijven. Aan patiënten met een MPN wordt gevraagd om standaard onder elk bericht aan te geven hoe oud men is, aan welke ziekte men lijdt en hoe lang, en de medicatie te vermelden (b.v. 1969, ET sinds 2005, Hydrea 1000 mg/dag, Ascal).

Door het bezoeken van “MPN forum NL” (hierna genoemd “wij”, “ons”, “onze”, “MPN forum NL”, “https://mpnforum.nl”), ga je automatisch akkoord met de daar gestelde voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, bezoek of gebruik “MPN forum NL” dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen ons best doen om je hiervan tijdig op de hoogte te brengen, het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. Kun je niet akkoord gaan met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van “MPN forum NL”. Blijf je gebruik maken van “MPN forum NL”, dan ga je automatisch akkoord met de wijzigingen en/of toevoegingen.

Dit forum draait op phpBB. phpBB is een bulletinboard oplossing dat is uitgebracht onder de “GNU General Public License v2” (hierna “GPL”) en kan gedownload worden via www.phpbb.com en via de Nederlandstalige websites www.phpbbservice.nl en www.phpbb.nl. De phpBB software vergemakkelijkt alleen de internet-gebaseerde discussies. phpBB Limited is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of de houding ten aanzien van wat er is toegestaan en wat niet. Meer informatie over phpBB kun je vinden op de volgende websites https://www.phpbb.com/ of op de Nederlandstalige websites www.phpbbservice.nl en www.phpbb.nl.

Je gaat akkoord met het volgende: geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel georiënteerde of anderszins verwerpelijke berichten te plaatsen, die de van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden die gelden voor Nederland of de internationale wetgeving. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat je met onmiddellijke ingang en permanent wordt uitgesloten van dit forum. Tevens kan je eigen serviceprovider hierover worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. Je emailadres is in het bericht zichtbaar. Je gaat er mee akkoord dat “MPN forum NL” het recht heeft om ieder onderwerp te verwijderen, te wijzigen, te sluiten of te verplaatsen wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker ga je ermee akkoord dat de informatie die je bij ons invoert, wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder je toestemming, kan “MPN forum NL” noch phpBB verantwoordelijk worden gehouden voor activiteiten van hackers die ertoe kunnen leiden dat de gegevens vrijkomen.